Μπορείτε.....

....εκτός από τα Εφτάνησα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου http://hellascafe.blogspot.com και να με βρήτε στο kondennis9@gmail.com
Θα χαρώ να σας δω.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Καλημέρα Εφτάνησα.

Κέρκυρα. Ένα όνειρο.
Παξοί. Ατέλειωτη ομορφιά.
Λευκάδα. Φανταστικό.
Ιθάκη. Μαγεία.
Κεφαλονιά. Απόλαυση.
Ζάκυνθος. Λουλούδι στο Ιόνιο.
Κύθηρα. Ένα τραγούδι
Αδελφέ μου Ντένη καλή σου μέρα.
Πολύ ωραίες φωτογραφίες από τα Εφτάνησα. Να τις στείλεις στον ΕΟΤ να ανοίξουν τα μάτια τους. Εδώ διαφημίζουν μόνο τη Μύκονο για τις "αδελφές" και την Κρήτη για τους Κινέζους. Το Ιόνιο το έχουν ξεχάσει. Η υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη  είναι από την Κρήτη. Ο τουρισμός ισχύει μόνο για τις Κυκλάδες  και την Κρήτη. Από το Ιόνιο διαπραγματεύονται να πουλήσουν το "Ναυάγιο" της Ζακύνθου και κάποια νησάκια. Πάντως σε παραδέχομαι. Ωραίες φωτογραφίες, ωραία τοπεία. Πιστέυω ότι εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού κάνουμε πολύ περισσότερα για τον τουρισμό και την πατρίδα μας.
Ντένη συγχαρητήρια.
Σπύρος Γκάρος.
Δημοσιογράφος
Νυρεμβέργη  Γερμανία.


10 σχόλια:

  1. Καταπληκτικές φωτογραφίες, Ντέννη.
    Στα Επτάνησα, το κάθε νησί χωριστά είναι κόσμημα από μόνο του.
    Αυτή η ομορφιά της Πατρίδας μας με το υψηλό της ανάστημα, που σηκώνει από αιώνες το βάρος της Ιστορίας μας, μας κάνει υπερήφανους εδώ που βρισκόμαστε και ραγίζει η ψυχή μας, όταν την κάνουνε να..σέρνεται.
    Βάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Βάνα.
      Πολύ σωστά τα όσα λες σχετικά με τα νησιά μας και την πατρίδα μας.
      Κι΄έχει απόλυτα δίκιο ο Σπύρος Γκάρος που λέει ότι εμείς οι Έλληνες του εξωτερικούν κάνουμε πολύ περισσότερα για τον τουρισμό και την πατρίδα μας.
      Καλό σας ταξίδι και καλά να περάσετε στην πατρίδα.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Ντένη, συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σ. Γκάρο. Τα ίδια κάνουν και στο δικό μου νησί τη Λεσβο. Η Λέσβος έχει πάντα πολύ τουρισμό απ' τη βόρειο Ελλάδα. Φέτος δεν έχουν βάλει ούτε ένα πλοίο στη γραμμή. Αυτά κάνουν οι εφοπλιστες, να πιέσουν για μεγαλύτερες επιδοτήσεις για τα σαπάκια τους,λογω άγωνων γραμμών και φτηνότερα μεροκάματα για τους ναυτεργάτες, Αν όμως οι ναυτεργάτες τολμήσουν να κάνουν απεργία, τους συκοφαντούν και τους επιστρατεύουν.Πολλά Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώρα μου καλή σου μέρα.
      Δυστυχώς όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται την πατρίδα μας, πάνω της παίζουν τα εγκληματικά παιγνίδια τους για να φουσκώνουν τις τσέπες τους.
      Δυστυχώς από τους ελεεινούς πολιτικούς της χώρας μας κανείς δεν είναι σε θέση να τους σταματήσει. Μια συμμορία όλοι τους.
      Φιλιά πολλά και από μένα καλή μου.

      Διαγραφή
  3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΤρίτη, Ιουλίου 22, 2014

    ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΩ ΟΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΤΑΝΗΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΕΝΕΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΔΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή μου Αγγελική.
    Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια. Δεν είμαι Κερκυραίος. Εκεί έζησα 16 χρόνια και λόγω της εργασίας του πατέρα μου κάθε καλοκαίρι βρισκόμαστε και σε ένα νησί. Ετσι τα γνώρισα όλα. Δυστυχώς γνωρίζω την αδιαφορία του κράτους για τα Εφτάνησα. Ενδιαφέρονται μόνο γι΄αυτά που αφήνουν χρήμα στις τσέπες τους.
    Από πολλά χρόνια είμαι κάτοικος Νέας Υόρκης και πάντοτε υπάρχει μια επιθυμία για μια επίσκεψη στην πατρίδα.
    Σ΄ευχαριαστώ και να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΤετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

    ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΝΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ. ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή σου μέρα από την Νέα Υόρκη αγαπητή μου Αγγελική.
    Δεν πειράζει για το λάθος σου.
    Νάσαι καλά.
    Αν θες μπορείς να μου γράφεις στο kondennis9@gmail.com
    Ευχαριστώ και για την ευχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου Ντένη
    το μονολεκτικό των παρουσιάσεων δείχνει τόσο αληθινό, σαν απο ψηλά να έκανες την διαδρομή Κέρκυρα -Κύθηρα! Σου το εύχομαι να πραγματοποιηθεί σύντομα!και...καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε σένα και στην οικογένειά σου!με εκτίμηση πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή μου Βαρβάρα καλησπέρα σου.
    Στ΄αλήθεια αυτή την ανάρτηση την έννοιωσα σαν μιαν εναέρια διαδρομή πάνω από τα νησιά μας. και την απόλαυσα.
    Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή