Μπορείτε.....

....εκτός από τα Εφτάνησα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου http://hellascafe.blogspot.com και να με βρήτε στο kondennis9@gmail.com
Θα χαρώ να σας δω.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Σας καλωσορίζω.

Φίλες μου και φίλοι μου αγαπημένοι.
Καλημέρα σας και καλό μήνα να έχετε.
Με το τέλος του καλοκαιριού καλωσορίζω την επιστροφή σας στον φανταστικό κόσμο των blogs.
Τα “Εφτάνησα” είναι, για μια ακόμη χρονιά, και πάλι εδώ. Κοντά σας. Συντροφιά σας.

Θέλω να πιστεύω πως όλοι σας περάσατε ένα ευχάριστο, όμορφο και απολαυστικό καλοκαίρι. Όχι μόνο εσείς που βρίσκεστε στην πανέμορφη και αγαπημένη μας πατρίδα – με τα τόσα βάσανα -  αλλά και όσοι από τους ξενητεμένους είχαν τη χαρά να την επισκεφτούν και εμείς, που λόγω κάποιων υποχρεώσεων και δυσκολιών μείναμε στην ξενητιά μας. Προσπάθησαμε να την κάνουμε όμορφη την εδώ παραμονή μας. Κάπου, κάπως τα καταφέραμε.

Αρχίζουμε λοιπόν να διανύουμε το φθινόπωρο και περιμένουμε τον χειμώνα που ακολουθεί. Εύχομαι να είναι για όλους μας ένας χειμώνας ήπιος για να καταφέρουμε να τον αντιμετωπίσουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Εδώ λοιπόν και πάλι μαζί για να απολαύσουμε για μια ακόμη χρονιά τις ομορφιές των νησιών μας. Των νησιών του Ιονίου. Τα χιλιοτραγουδημένα Εφτάνησα.
Εχω ήδη ετοιμάσει για σας μια σειρά από πανέμορφες και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Περιπάτους στα νησιά μας, αναζητήσεις στην ιστορία τους, γνωριμία με ανθρώπους που άφησαν την σφραγίδα τους πάνω στην ιστορία των νησιών μας, επισκέψεις σε αξιοθέατα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Έτοιμοι λοιπόν για ένα ακόμη ξεκίνημα. Σε λίγες μέρες η πρώτη ανάρτηση θα είναι στη διάθεσή σας. Σας περιμένω όλους. Περιμένω τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας.

Και σας εύχομαι να περάσετε καλά το φθινόπωρο και να έχετε ένα καλό και ήρεμο χειμώνα.
Την αγάπη μου σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους των Εφτανήσων.
Δικός σας
Ντένης  Κονταρίνης.